Gerard Armillas i Maria Banlles, nous campions de Catalunya de CRI

25/05/2019
Carretera

Gerard Armillas i Maria Banlles, nous campions de Catalunya de CRI

Súria ha estat aquest dissabte 25 de maig l'escenari de la disputa del Campionat de Catalunya CRI per les categories elit/sub23 tant masculina com femenina, una jornada en què més de 200 ciclistes han patit en els tres diferents recorreguts que presentava la organització de la Unió Ciclista Mig-Món Súria, on el desnivell era el protagonista.

El campió de la Copa d'Espanya elit i el que fou subcampió de Catalunya en línia fa dues setmanes al GP d'Òdena, Gerard Armillas (Team Compak) s'ha proclamat avui campió marcant el millor temps (l'únic per sota dels 30 minuts en els 21,7km de recorregut) per davant del que seria el campió sub23, Pau Miquel (Lizarte). El que l'any passat fou campió júnior a Puigverd de Lleida ha demostrat el seu gran nivell aventatjant en tres segons al subcampió elit, Albert Masana (Controlpack Badia), categoria de la qual completava el podi un altre lleidatà, Modest Capell (Team Compak).

Entre les fèmines, una altra sorpresa de futur positiva amb el triomf absolut de Maria Banlles (Catema.cat). La vigent campiona d'Espanya júnior en ruta, en el seu primer any en la categoria sub23, s'ha imposat per davant d'Ariana Gilabert (Bizkaia-Durango) i d'una Noemí Ferré (Massi-Tactic) que revalidava el seu títol elit. Per la seva banda, Laia Burdoy (CAF Turnkey Engineering) i Estefanía Jiménez (Top Conserge-Costa Brava) s'ha proclamat campiones de Catalunya júnior i cadet, sumant dos doblets després dels títols en ruta que havien aconseguit fa unes setmanes a Olot.

Campionat de Catalunya CRI:
1. Gerard Armillas (Team Compak) 29:58
2. Pau Miquel (Lizarte) a 0:39
3. Albert Masana (Controlpack Badia) a 0:42
4. Modest Capell (Team Compak) a 0:44
5. Daniel Mellado (La Tova) a 0:55

  • Campió sub23: Pau Miquel (Lizarte)

Campionat de Catalunya CRI fèmines:
1. Maria Banlles (Catema.cat) 35:52
2. Ariana Gilabert (Bizkaia-Durango) 36:04
3. Noemí Ferré (Massi-Tactic) 36:18
4. Patricia Ortega (Catema.cat) 37:13
5. Ariadna Cambronero (Genesis) 37:15

Campiona de Catalunya CRI júnior: Laia Burdoy (CAF Turnkey Engineering)
Campiona de Catalunya CRI cadet: Estafanía Jiménez (Top Conserge-Costa Brava)