Gerard Bofill s'imposa a la Cursa de la Vall Infinita

14/09/2019
Carretera

Gerard Bofill s'imposa a la Cursa de la Vall Infinita

La penúltima prova de la Copa Catalana junior s'ha disputat avui en la 1a edició de la Cursa de la Vall Infinita de Maçanet de Cabrenys, organitzada pel CC Antiga Casa Bellsolà - Girona.

Aquesta ha estat la darrera prova en ruta de la Copa Catalana, amb un recorregut de 90kms on de sortida els 38 ciclistes presents j s'han trobat la primera dificultat muntanyosa, l'alt de La Vajol que ha provocat el trencament del grup. El primer ciclista en xafar la línia d'arribada ha estat Gerard Bofill (Kometa Fundación Alberto Contador), que ha sigut un dels principals actors de la jornada en l'escapada inicial i abandonant després els seus companys per fer bona part de la cursa en solitari i fins a meta. Darrera seu han entrat Pau Ibáñez (Antiga Casa Bellsolà - Girona) a 1'16" i Bernat Tarrès (Tot Net Terrassa) a 2'16". La resta de participants arribaven a més de 7' encapçalats per Adrià Asensio (Quadis Trek Sant Boi) i els integrants del Translujan Mollet acompanyant al líder de la Copa Catalana, Francisco Muñoz. La victòria per equips ha estat per Antiga Casa Bellsolà - Girona.

La darrera prova de la Copa Catalana junior es celebrarà a el Prat de Llobregat el proper 28 de setembre, sobre un traçat urbà.

Classificacions Vall Infinita
Galeria de fotos (crèdits Amable Cancio)