Gran cap de setmana recordant Xavi Tondo

26/09/2018
Carretera

Gran cap de setmana recordant Xavi Tondo

La localitat de Sant Joan les Fonts (la Garrotxa) va viure un cap de setmana molt emotiu pel de bicieltes recordant la figura del desapregut Xavi Tondo, amb la disputa de la V Tondo Kids i de la marxa cicloturista 100% Tondo.

El dissabte 115 ciclistes van participar a la Tondo Kids, que sobre un recorregut de 900 metres i amb l'organització del CC Olot, va veure diferents curses en funció de les categories, de prebenjamins fins a infantils. La prova, puntuable per la Copa Catalunya infantil de carretera, va veure vencedors en categoria prebenjamins a Ivet Codinach (Jufré Vic ETB) i Ilde Jimenez (Jufré Vic ETB); en bejnamins a Anna Carreras (Tot Net Terrassa) i Izan Delgado (EC Vallès); en principiants van imposar-se Ariadna Vargas (Palafrugell CC) i Martí Carreras; en alevins els millors van ser Ainara Inarejos i Adrià Garmendia, amdbós de l'Escola de Ciclisme del Vallès; i finalment en infantils Estefanía Jiménez (EC Vallès) i Iker Bernal (Tot Net Terrassa) van ser els vencedors. El millor equip de la jornada fou l'Escola de Ciclisme del Vallès. Tots els participants van rebre diferents obsequis 

A manca de només dues proves per concloure el calendari, encapçalen les classificacions generals de la Copa Catalunya infantil:

  • Benjamins: Izan Delgado (EC Vallès) i Ivet Alcaraz (Tot Net Terrassa)
  • Principiants: Eloi Ramos (CE Muntanya) i Ingrid Esteban (Noel Tadesan)
  • Alevins: Adrià Garmendia (EC Vallès) i Ainara Inarejos (EC Vallès)
  • Infantils: Oriol Alcaraz (Tot Net Terrassa) i Estafanía Jimenez (EC Vallès)

Classificacions generals Copa Catalunya infantil

La propera prova es disputarà aquest proper diumenge a Montroig (Tarragona), una cita que té les inscripcions obertes en aquest enllaç

Més de 600 ciclistes a la 100% Tondo
Amb una proposta de nou recorreguts que van agradar molt, i amb una calor notable, uns 670 ciclistes es van reunir per afrontar una nova edició de la 100% Tondo. Entre tots, el seu amic Purito Rodríguez i molts amics i coneguts del Xavi. Els participants van elogiar els serveis que l'organització va posar a disposició, i van endur-se a casa una samarreta amb el motivadort eslògan "I can, I will"