Gran participació a la 7a edició de la Tondo Kids d'Olot

19/09/2020
Carretera

Gran participació a la 7a edició de la Tondo Kids d'Olot

Fins a 122 joves ciclistes s'han donat cita aquest dissabte a la tarda a Olot, que després dels problemes burocràtics a la seu original de Sant Joan les Fonts, ha estat on s'han disputat les curses de la 7a edició de la Tondo Kids, tercera prova de la Copa Catalunya infantil de carretera 2020.

L'esdeveniment s'ha dut a terme amb l'aplicació de tots els protocols del Covid 19 i totes les mesures de seguretat previstes per la Federació Catalana de Ciclisme, que han garantit un correcte desenvolupament de les curses organitzades pel Club Ciclista Olot infantil en una tarda agradable i amb bona temperatura, on només hi ha hagut un ruixat en el moment del control de llicències.

Les categories més petites, com és habitual, s'han resolt pràcticament a l'sprint, i a la cursa infantil Ainara Inarejos (Barcelona Pista CE) i Martí Pratginestós (Jufré Vic ETB) s'han imposat en solitari. Cal destacar la presència d'alguns ciclistes de la Comunitat Valenciana participant-hi. També cal agrair les facilitats donades per l'Ajuntament d'Olot, que juntament amb l'organitzador han permés que l'esdeveniment s'hagi pogut portar a terme.