Inscripcions obertes pel XXII Memorial Andreu Domènech i Pujol de Vilassar de Mar

15/06/2022
Carretera

Inscripcions obertes pel XXII Memorial Andreu Domènech i Pujol de Vilassar de Mar

Ja estan obertes les inscripcions per a la XXII Cursa Ciclista de carretera Memorial Andreu Domènech i Pujol, prova per a màsters 40, 50, 60 i fèmines que es disputarà a Vilassar de Mar (Maresme) el pròxim diumenge 3 de juliol. La 22ena edició de la festa del ciclisme al poble maresmenc tornarà a ser una cursa en línia de les més importants dins del calendari Xallenge de Veterans de la Federació Catalana de Ciclisme, la seva desena prova puntuable després del 7è Trofeu Sant Joan de Montornès del Vallès el pròxim cap de setmana.

Aquest any, la prova del Club Ciclista Vilassar de Mar 1983 arriba amb canvis importants. Per als corredors/es, servei de fisioteràpia al finalitzar la cursa (a càrrec de la Universitat Tecnocampus i Health system), avituallament de fruita a l'arribada (a càrrec de Fruites Àfrica), serveis de vestuaris/dutxes i lavabos al Camp Municipal Annex de futbol Xevi Ramon i Servei de bar a disposició de tothom, tant corredors com públic.

A més a més, per primera vegada s'iniciaran activitats infantils durant el transcurs de l'esdeveniment, de 9 a 13h, amb tàndems, rampes, obstacles, pedals, per a totes les edats i nivells! Hi haurà material a càrrec de la Diputació de Barcelona, i es fa cridar a venir amb la teva bicicleta, patinet, patins o monopatí. Tot això amb el grup de percussió del poble Ssstrèpits que animarà la festa i els més menuts.

La cursa, de 73 quilòmetres de recorregut, tindrà un límit de 200 participants.