Ivan Smirnov completa el doblet rus al 93è Campionat de Sabadell

12/03/2023
Carretera

Ivan Smirnov completa el doblet rus al 93è Campionat de Sabadell

El rus Ivan Smirnov (Club Ciclista Catalunya-Barcelona) ha estat  el vencedor del 93è Campionat de Sabadell, històrica cita del calendari elit/sub23 de carretera català que aquest diumenge 12 de març completava el cap de setmana inaugural de les Grans Clàssiques-7è Trofeu Joan Casadevall sota la organització de la Unió Ciclista Sabadell.

Smirnov ha estat el més ràpid del grup reduït que s'ha jugat la victòria després dels prop de 120 quilòmetres de recorregut, pujant finalment al podi per davant del valencià Josué Gómez (Brocar-ALE) i del neerlandès Paul Snip (WV West Frisia). El quarta posició ha entrat el vencedor del dia anterior al 52è Trofeu Joan Escolà, el seu company d'equip Egor Igoshev, i ha completat el grup en ciquena posició el sabadellenc David Domínguez (Zamora Enamora). El campió català ha tornat a estar en la lluita per la victòria després del seu 2n lloc en la jornada anterior i confirma així el seu gran inici de temporada.

Amb els triomfs de Smirnov i Igoshev, el cap de setmana inaugutal del calendari de les Grans Clàssiques 2023 ha començat amb el doblet dels ciclistes russos de l'equip Club Ciclista Catalunya-Barcelona, prenent el relleu de les dues victòries de Gleb Syritsa la darrera temporada 2022. El calendari elit/sub23 de carretera català es reprendrà doncs el pròxim diumenge 2 d'abril amb la disputa de la 69ª Klassika d'Olot-Trofeu Festes del Tura.

93è Campionat de Sabadell:

  1. Ivan Smirnov (Club Ciclista Catalunya-Barcelona) 3:19:45
  2. Josué Gómez (Brocar-ALE) m.t.
  3. Paul Snip (WV West Frisia) m.t.
  4. Egor Igoshev (Club Ciclista Catalunya-Barcelona) m.t.
  5. David Domínguez (Zamora Enamora) a 0:09
  6. Brayden Bloch (Equipo Oleka) a 1:18
  7. Nikita Bersenev (Club Ciclista Catalunya-Barcelona) a 1:18
  8. Aldert Van der Veen  (WV West Frisia) a 1:18
  9. Raul Granados (Esetec-Salazones Ricardo Fuentes) a 1:18
  10. Gabriel Roger (Maison Chazal) a 1:18

Fotografia: Ajuntament de Sabadell