Javier Serrano guanya la Cursa Ciclista del Llobregat

02/06/2019
Carretera

Javier Serrano guanya la Cursa Ciclista del Llobregat

El ciclista madrileny Javier Serrano (Kometa) s'ha imposat en la XXXVIII Cursa Ciclista del Llobregat al guanyar l'esprint del grup d'escapats que s'ha jugat la victòria a l'arribada de Sant Boi, en una prova puntuable per la Copa d'Espanya Junior de ciclisme en carretera.

La prova, organitzada un any més de forma excel·lent pel Club Ciclista Sant Boi s'ha iniciat a la localitat de Navàs per cobrir els 111kms previstos a una mitjana de 41km/h, el que posa de manifest l'alta exigència de la cursa en un dia de molta calor. L'equip del vencedor ha estat portant la batuta des dels primers compassos, però tot i els intents d'escapada, com el de Ángel Casillas (Sense Rotor) que ha coronat escapat Vacarisses, no ha estat fins a les primers pendents de Ullastrell que s'ha trencat la cursa, formant-se l'escapada definitiva del dia amb 7 ciclistes que aconseguint una avantatge propera als 2' i s'han acabat jugant la victòria a l'esprint de Sant Boi, imposant-se Serrano davant de Casillas, i amb el granadí Carlos Rodríguez (Kometa) completant el podi. El 4t a l'arribada, Raul García (Kometa), passa a ser el nou líder de la Copa Espanya junior després d'aquesta tercera cita del calendari disputada a terres catalanes. El pilot ha arribat a 1'31" encapçalat pel ciclista del Quadis-Trek Sant Boi Luis Vivián.

Gabriel Rodas (Salchi-Iberauto) ha estat el vencedor del trofeu de la Muntanya, amb Raul Garcia (Kometa) imposant-se a les Metes Volants, mentre que el Kometa ha estat el millor equip de la jornada.

Classificacions Cursa Ciclista Llobregat
Fotos Cursa Cicista del Llobregat  [Crèdits: 
Natascha Chekkanikova @natascha_es]

[Foto crèdits: Natascha Chekkanikova @natascha_es]