Jordi Codony guanya el Trofeu Torroella de Montgrí

12/03/2006
Carretera

Jordi Codony guanya el Trofeu Torroella de Montgrí

 

Amb sortida i arribada a Torroella de Montgrí, donant tres voltes a un circuit per els voltants d?aquesta població, a començat la Challenge  de la categoria. El recorregut no presentava cap entrebanc orogràfic en quant a la carretera, però la tramuntana a fet acte de presencia, a segut el principal obstacle per els participants.

Cursa sense massa història, degut al vent, de sortida alguns valents, com Narvaez (Tot Color), Esteve (Bicis Esteve) i algú altre han provat fortuna, però el vent i el pilot han acabat amb les ganes i les forces de continuar el esforç.

A destacar l?actuació de la Fèmina de la categoria Cadet del equip Girona Costa Brava, Esther Fernandez, amb un meritíssim 33e. lloc, dins el pilot principal.

El final de cursa a estat molt disputat entrant a Torroella un pilot gairebé al complert, on a manca de uns tres-cents metres, amb un poderós  sprint llarg, el corredor Jordi Codony del Renault-Badia d?Olot, a dominat amb claredat el sprint final.

A darrera del guanyador han entrat Xavier Estanga (Bicis Esteve) y Quim Badia (Renault-Badia), company d?equip del guanyador, això a fet al equip olotí del Renault-Badia, guanyador per equips.

 

Nom:  IIIº TROFEU TORROELLA DE MONTGRI

Modalitat: Ciclisme Carretera

Categoria:  Màsters i Fèmines

Dia: 12 de març de 2006

Lloc: Torroella de Montgrí (Girona)

 

Distància : 70 kms.     Promig : 42, 32 km/h.            Corredors Classificats : 76

 

Altres classificacions :

 

Veterans 40:  Jordi Codony

Veterans 50: Jose Nocete

Veterans 60: Ramon Verdaguer

Fèmines Cadet: Esther Fernandez

Fèmines Elit: Cristina Navarro

Equips: Renault ? Badia (Olot)

 

Text i fotografia www.sportimagen.com