José Madrigal torna a guanyar a Esparreguera

12/03/2019

José Madrigal (RCB motor Begues), actual campió d'Espanya M50, es va tornar a imposar a la 3a edició de la cursa Vila d'Esparreguera, puntuable per la Xallenge de Veterans 2019.

La prova, que constava d'un recorregut de 72 kms en total i que va comptar amb fins a 168 inscrits, va ser en tot moment molt disputada, fins que a la penúltima volta a l'exigent traçat de Can Roca Javier Santamaria (Grupo el Reloj-AM Bikes) va llançar un atac que va suposar que un petit grup arribés a meta amb els metres justos per disputar-se la victòria. Darrera Madrigal van entrar el M40 David Pua (RR BIkers Club) i Rafael Garcia (RCB Motor Begues), mentre Santamaria acabava quart. Pel que fa a les fèmines Elisabeth Escurcell (Massi Tactic) fou la millor.

Els millors per c ategories van ser:

• M30: Joseu Llusa (Grupo el Reloj-AMB Bikes)
  • M40: David Pua (RR Bikers)
  • M50: José Madrigal (RCB Motor Bugues)
  • M60: Antonio Terrones (RCB Motor Begues)
  • Fèmines: Elisabeth Escurcell (Massi Tactic)
  • Equips: RCB Motor Begues

Classificacions Esparreguera

Després de la cursa de Màsters es varen celebrar les curses infantils del Campionat Escolar del Baix Llobregat, amb una bona participació.