Juanjo Rosal i Mireia Benito guanyen a Ripoll

03/03/2019
Carretera

Juanjo Rosal i Mireia Benito guanyen a Ripoll

El 4t Trofeu Vila de Ripoll per les categories cadet, junior, i S23 i elit fèmines disputat avui a la ciutat gironina ha registrat una participació de 181 ciclistes, en el que ha estat l'inici de les Copes Catalanes de carretera d'aquestes categories.

El guanyador scratx de la prova ha estat el junior Juanjo Rosal (Alberto Contador CDC), qui fa pocs dies també va imposar-se a la primera prova de la Copa España junior a Don Benito. Rosal ha estat el més ràpid del grupet que s'ha presentat a meta després de que fos neutralitzada una escapada de 4 corredors, i ha precedit a Luis Vivian (Quadis Trek Sant Boi) i a Bernat Isach (Antiga Casa Bellsolà). En categoria cadet masculina, domini absolut del Terrassa Ciclisme Club ocupant les 4 primeres posicions. En un emotiu final, victòria per Axier Casado arribant de la mà del seu company Marcel Pallarès. El vigent campió de la Copa Martí Hidalgo ha estat tercer.

Pel que fa a les fèmines, en categoria cadet grandíssima cursa de Lucía García (Top Conserge Costa BRava) que ha vençut amb molta autoritat i ha entrat en una meritòria 19a posició scratx. Les seves companyes d'equip Estefanía Jimenez i Paula Recio l'han acompanyat al podi. En categoria junior victòria per María Daza (Aleata CC Farto) per davant de Laia Burdoiy (CAF Turnkey Engineering) i Júlia Vilà (CCCP Juneda). Mireia Benito (Massi Tactic) ha estat la millor entre les S23 / elits i ha aconseguit d'aquesta forma la primera victòria del recentment creat equip gironí de categoria UCI. Emma Ortiz (Catema.cat) i Marina Isan (Massi Tactic) l'han acompanyat al podi, essent Ortiz també la primera S23.

[Foto crèdits: Ajuntament de Ripoll]