Júlia Casas, Arnau Fonollosa i Mireia Benito es coronen a la Copa Catalana

30/09/2018
Carretera

La Copa Catalana de fèmines i júnior van posar el seu punt i final al seu calendari de la temporada 2018 aquest dissabte al Gran Premi Ciutat del Prat a El Prat de Llobregat, en una prova organitzada organitzada per l'Agrupació Ciclista El Prat que va servir per coronar a Júlia Casas (Sopela Women's Team) i Arnau Fonollosa (Jufré Vic-ETB) com a vencedors de  les seves respectives categories.

Isaac Vilarrasa (Jufré Vic-ETB), també guanyador a El Prat cinc mesos enrere a la tercera prova del certamen, va ser el més ràpid a la Ronda Sud de la ciutat llobregatina després d'un recorregut urbà de 70 quilòmetres, imposant-se a l'esprint per davant de Juanjo Rosal (Polartec-Komera) i el seu company d'equip Arnau Fonollosa, el campió català de la categoria, que amb aquest podi certificava el triomf final a la Copa per 426 punts per davant dels 399 de Pau Miquel (Turismo Villanúa), 5è ahir, i ja més enrere els 270 de David Domínguez (Tot-Net Terrassa), 8è a El Prat.

Per la seva banda, la primera fèmina, entrant en el grup principal, va ser la campiona catalana Júlia Casas qui, malgrat la seva absència a les tres proves anteriors de Copa Catalana després del seu fitxatge per l'equip basc Sopela Women's Team, ha estat capaç d'emportar-se la general per davant de Mireia Benito (Catema.cat), 4a fèmina ahir, que va endur-se a més la general sub23. La campiona catalana de crono Noemí Ferré (Probike) i la sub23 Laura Rodríguez (Tot net-Terrassa) van completar el podi d'El Prat darrere Casas.