La 11ª edició del Trofeu Ciutat d'Amposta apropa la Copa Catalana cadet i infantil

15/05/2022
Carretera

La 11ª edició del Trofeu Ciutat d'Amposta apropa la Copa Catalana cadet i infantil

El proper diumenge 22 de maig a partir de les 9:30h, el Club Joves Ciclistes d' Amposta, organitzarà el la 11ª edició de Trofeu Ciutat d' Amposta, una matinal ciclista per a les categories de cadets i escoles, que servirà per retre homenatge a Pedro Tirado, soci fundador de l'entitat i persona molt vinculada al club  ampostí, que malauradament ens va deixar ara fa un any.

La matinal és disputarà en circuit urbà al poligon de l'Oriola, a la capital del Montsià i serà puntuable per a la Copa Catalana cadet , que viuran d'aquesta manera la seva nova cita puntuable de la temporada 2022 (Tota la informació) i la Copa Catalunya Infantil, que tindrà la seva tercera cita del calendari 2022 (Tota la informació).

A les 9.30h serà l'horari de sortida per als cadets, que comptaran amb un circuit de 2,2 quilòmetres per al recorregut. Per la seva banda, a partir de les 11h començaran les sortides per a les categories escolars des de pre benjamins fins a infantils, que compten amb un circuit de 1,5 quilòmetres de recorregut.