La 30a edició de la cursa ciclista de Santa Tecla arriba diumenge

14/09/2018
Carretera

La 30a edició de la cursa ciclista de Santa Tecla arriba diumenge

Aquest diumenge 16 de setembre la Rambla Nova de Tarragona acollirà la 30a edició de la tradicional cursa ciclista de Santa Tecla que el Club Ciclista Camp Clar organitza cada any per la festivitat de la patrona de la ciutat.

La cursa, que puntuarà pel rànquing de la Copa Critèrium Elit i Sub23 de la Federació Catalana de Ciclisme, començarà a 2/4 de 5 de la tarda sobre un circuit urbà de poc més d'1 quilòmetre, amb la participació d'uns setanta ciclistes.

Després de les nou curses disputades fins al moment, encapçala el rànquing de la Copa Critèrium el ciclista del Compak Gerard Armillas amb 245 punts. Compta amb una avantatge de més de 100 punts sobre el segon classificat, el que el converteix en el virtual vencedor de la Copa Critèrium passi el que passi en les dues curses que manquen. Per tant, l'interés se centra en el subcampionat que es disputen Juan De Dios González (ara 2n amb 136 punts), Albert Masana (3r amb 129), Modest Capell (4t i 1r S23 amb 116) i Carlos López (5è amb 104).

Classificació general Copa Critèrium