La 5a Clàssica Xavi Tondo Tanca Inscripcions Dijous 1 a les 24h

31/08/2022
Carretera

La 5a Clàssica Xavi Tondo Tanca Inscripcions Dijous 1 a les 24h

El pròxim diumenge 4 de setembre, Valls, la capital de l'Alt Camp acollirà una nova edició de la Clàssica Xavier Tondo, la cursa serà puntuable pel rànquing de Grans Clàssiques-6è Trofeu Joan Casadevall de la Federació Catalana de Ciclisme i també pel rànquing nacional elit i Sub23.

La sortida està prevista des del Passeig president Tarradellas a les 10 del matí, per aquesta edició l'organització ha dissenyat un bonic i dur traçat de 124 km que recorrerà les carreteres del Baix Camp i la Conca de Barberà, passant per poblacions com ara Prades, L'Espluga de Francolí, Blancafort, Solivella, Sarral i el Pla de Santa Maria entre d'altres. El punt àlgid del recorregut i que ben segur marcarà el desenllaç de la cursa està situat al quilòmetre 39 amb l'ascensió al Coll de la Mussara de 1a categoria.

Serà la penúltima prova puntuable per les Grans Clàssiques de 2022, cinc dies després de la disputa de la 71ª Volta Ciclista al Montsià a Ulldecona. Un campionat que es tancarà el pròxim 1 d'octubre amb la disputa de la 3ª edició de la Gran Clàssica Modest Capell, a Torregrossa.

Les inscripcions per la Clàssica Xavier Tondo es tancaran la mijtanit d'aquest dimarts.