La 8a edició de la Social Xavi Tondo, aquest diumenge a Valls

07/02/2019
Carretera

La 8a edició de la Social Xavi Tondo, aquest diumenge a Valls

El proper diumenge dia 10 de febrer a les 10.30h es donarà el tret de sortida a la 8a edició de la cursa ciclista Social Memorial Xavier Tondo i Volpini.

La sortida està prevista davant del pavelló que porta el mateix nom del ciclista vallenc amb un recorregut que es disputarà per les poblacions de Vallmoll, La Secuita, Vilabella, Rodonyà, Vilarrodona, Pont Armentera, Pla de Sta. Maria, Figuerola del Camp, Fontscaldes i Valls, amb un trajecte total de 75 kms. 

L'arribada està prevista vora les 12:30 tot depenent de la climatologia i de la intensitat de la cursa. Cal destacar la Meta Volant que va a càrrec del CC Vilabella a la mateixa població, com també el premi de la Muntanya Fulgencio Oteros “Bobis”, antic president de la Secció Ciclista CB Valls, situat en la part més dura del recorregut i la més espectacular, que és la pista forestal asfaltada que transcorre entre Figuerola del Camp i el Tomb de la paella a la N-240.

La participació prevista ronda els 200 ciclcistes. Cal destacar que es donarà també el premi al millor ciclista local en memòria del ciclista vallenc Joan Gils. L'organització anirà a càrrec dels amics de Xavi Tondo, el CC Tondo, la Secció ciclista del CB Valls, l'Ajuntament de Valls i el Patronat Municipal d'Esports i és possible gràcies a un gran nombre de voluntaris que col·laboren desinteressadament amb ella. La organització també demana que si algún afeccionat al ciclisme vol col·laborar el mateix diumenge i formar part de controls de cursa, que es presenti a les 8:30 del matí al Pavelló del Fornàs i es posi en contacte amb algun membre  de la organització.