La carismàtica Ripoll-Vallter 2000, amb inscripcions completes per dissabte

19/08/2019
Carretera

La carismàtica Ripoll-Vallter 2000, amb inscripcions completes per dissabte

Aquest proper dissabte 24 d’agost tindrà lloc una nova edició de la carismàtica cursa del calendari gironí, la Ripoll-Vallter 2000, que aquest any complirà els seus 25 anys del Memorial Fermí Pujol, en record del desaparegut ex president de l’entitat, i també la 66a edició de Gran Premi Ripoll. 

La sortida des de la Plaça del l’Ajuntament, al costat del Monestir de Santa Maria de Ripoll, es farà a les 16h, i es disputarà en el recorregut que enllaça Ripoll amb l’estació gironina d’esquí de Vallter 2000. Com sempre, la cursa és de categoria Open oberta a totes les categories des de cadets fins a màster 60. Algunes d’aquestes categories faran un recorregut més curt, amb sortida a Sant Pau de Segúries. 

Com cada any, s’obsequiarà als guanyadors amb el mallot de la marca Tactic que els acreditarà com a millors escaladors, a més dels corresponents trofeus pels tres primers classificats de cada categoria. Les inscripcions estan tancades per haver arribat al límit de participants previstos per normativa i no hi haurà inscripcions presencials. Cal portar els dorsals de la temporada de carretera, i si no en teniu s’assignarà un per aquesta prova.

L’any passat el vencedor va ser per sorpresa de molts el corredor en aquells moments júnior de segon any Abel Balsdertone (Tot-net Terrassa i becat per la FCC al Centre de Tecnificació de Ripoll), per davant de dos elits Marc Llobet (Pallarès-Ixcor) i Miquel Martínez (MVK*25-ACA), en una arribada al mig de la boira i quatre gotes.