La Copa Catalana de Fèmines 2024 presenta un calendari de set dates de cursa única

21/02/2024
Carretera

La Copa Catalana de Fèmines 2024 presenta un calendari de set dates de cursa única

El calendari català de carretera comptarà aquesta temporada 2024 amb una Copa Catalana de Fèmines format per set proves amb curses exclusivament femenines. Totes les categories femenines elit, sub23, júnior, cadet i màsters participaran conjuntament en un calendari de set proves que es posarà en marxa el diumenge 7 d’abril al Prat de Llobregat i que es tancarà el dissabte 28 de setembre a Sant Vicenç dels Horts.

El campionat de ciclisme femení de carretera català fa un important pas endavant al comptar per primer cop amb un calendari en el que les participants comptaran totalment amb proves úniques, per primer cop unificant totes les categories femenines al llarg de la temporada.

Els premis econòmics de les proves estaran igualats al dels calendaris de critèriums masculins, mentre que a final de temporada, hi haurà un premi econòmic de 1200, 800 i 600€, respectivament, als tres millors equips elit i sub23 de la Copa Catalana de Fèmines, i de 1000, 600 i 300€, respectivament, als tres millors equips júnior i cadet. Tota la informació sobre condicions i premis finals es pot consultar en el següent enllaç

Paral·lelament al calendari de Copa Catalana, també està definida la disputa del Campionat de Catalunya de Fèmines en ruta, que se celebrarà el pròxim dissabte 4 de maig a Palafrugell. Per la seva banda, el Campionat de Catalunya de CRI està previst pel dissabte 11 de maig, amb la seu encara per confirmar.

Un calendari complet que permetrà oferir una important competición femenina als nou equips femenins de competició que aquest 2024 s’han donat d’alta a Catalunya, que són el Massi Baix Ter Women’s Team, Baix Ter Women’s Team Academy, Academy Baix Ter Promoció, Penya Ciclista Baix Ebre, Montbike Solcam Cycling Team, Ratpenat Club Ciclista (gravel + carretera), RCB Motor Begues-Ibercar, Andona i ProtourBCN (gravel+carretera).
 

Copa Catalana de Fèmines 2024:
  • 7 d’abril – 5è GP Copa Primavera Fèmines (El Prat de Llobregat)
  • 28 d’abril – XXVIII Memorial Fidel Bagan (Sabadell)
  • 5 de maig – 5è Trofeu Vila de Juneda Fèmines (Juneda)
  • 18 de maig – 7è Trofeu Speed Republik Ciutat de Lleida (Lleida)
  • 14 de juliol – Bicircuit Fèmines (Circuit de Catalunya-Barcelona, Montmeló)
  • 1 de setembre  – 2a Cursa Ciclista Femenina Festa Major de Sants (Barcelona)
  • 28 de setembre – 20è Critèrium Bons Amics – Fèmines (Sant Vicenç dels Horts)
  • Tota la informació de la Copa Catalana de Fèmines 2024.