La Copa Catalana de Fèmines, Cadet i Màster omple el Circuit de Barcelona-Catalunya

11/07/2022
Carretera

La Copa Catalana de Fèmines, Cadet i Màster omple el Circuit de Barcelona-Catalunya

Aquest diumenge 10 de juliol, un any més les bicicletes van omplir el Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló) amb la disputa del BiCircuit, que un any més incloia en el seu programa cites dels calendaris de Copa Catalana de carretera, convocant en aquesta ocasió a la Copa Catalana de Fèmines en totes les seves categories, cadets masculins i Copa Catalana Màster 30/40, que van ajuntar a prop de 140 ciclistes.

La primera cursa convocava en dues sortides als cadets masculins i a totes les categories de la Copa Catalana de Fèmines, en una prova puntuable tant per calendari de Fèmines Elit/Sub23 com pel de Fèmines Cadet, Júnior i Màster, que gaudien de la seva sortida única. Entre els cadets, Leo Ucher (Autovivo Grup-Trek CC Sant Boi) va ser el vencedor a l'esprint en un grup reduït per davant del seu company d'equip Yeray Capilla i de Iván Rovira (Penya Ciclista Baix Ebre) després d'una cursa de 54 quilòmetres de recorregut en l'emblemàtic circuit d'automobilisme.

Entre les fèmines, Andrea Soldevila (Catema.cat) era la més ràpida del grup i s'emportava així una victòria que li valia per agafar el liderat de la Copa Catalana de Fèmines Elit/Sub23 per davant de Raquel Torrell i Laura Martí (Groupe Abadie-Le Boulou), mentre que Yulimar Milla (RCB Motor Begues) es feia amb la victòria màster 30 i Mariona Jaramillo (Catema.cat) en sub23, apropant-se al liderat de la Copa en la categoria que manté Mireia Trias (Massi-Tactic). El 7è GP Vila de Ripoll del pròxim 20 d'agost serà la pròxima cita del calendari de Copa Catalana de totes les categories de fèmines.

Per la seva banda, en la segona sortida de la jornada, puntuable per la Copa Catalana Màster 30/40, el màster 40 Francesc Orante (Club Ciclista Ratpenat) era el més ràpid d'un grup de cinc ciclistes que va arribar destacat després d'una seixantena de quilòmetres de cursa, superant al vencedor màster 30 Alan Martín (RCB Motor Begues) i a Rubén García (Cycling No Limit Cardedeu). La pròxima cita del seu calendari serà el 20 d'agost amb el Trofeu de Festes Majors d'Amposta.

Guanyadors BiCircuit 2022:

  • Cadet masculí: Leo Ucher (Autovivo Grup-Trek CC Sant Boi)
  • Fèmines Elit: Andrea Soldevila (Catema.cat)
  • Fèmines sub23: Mariona Jaramillo (Catema.cat)
  • Fèmines júnior: Júlia Borràs (CAF Turnkey Engineering)
  • Fèmines cadet: Núria Hidalgo (Costa Brava Mediterranean Foods)
  • Fèmines màster 30: Yulimar Milla (RCB Motor Begues)
  • Fèmines màster 40: Úrsula Ospina (Club Ciclista Ratpenat)
  • Copa Catalana Màster 40: Francesc Orante (Club Ciclista Ratpenat)
  • Copa Catalana Màster 30: Alan Martín (RCB Motor Begues)
  • Totes les classificacions completes.