La Copa Catalana de fèmines elit/sub23 i júniors tanca el seu 2021 dissabte a El Prat

22/09/2021
Carretera

La Copa Catalana de fèmines elit/sub23 i júniors tanca el seu 2021 dissabte a El Prat

La disputa del 85è Gran Premi Ciutat del Prat serà aquest dissabte 25 de setembre el punt i final de la temporada de la Copa Catalana tant de fèmines elit/sub23 com de júniors masculins. Un recorregut total de 90 quilòmetres, en un circuit urbà com és habitual partint de la Ronda Sud d'El Prat de Llobregat, serà el decisiu en la cita que organitza la Agrupació Ciclista El Prat, que enguany tanca un calendari 2021 que ell mateix va estrenar amb la disputa del Gran Premi de Primavera.

La Copa Catalana júnior (Tota la informació) la lidera per complet l'equip Tot-net Terrassa, amb els 290 punts de Marcel Pallarès, els 268 d'Iñaki Navarro i els 267 d'Axier Casado després de 10 proves, en què han estat decisives les victòries de Pallarès en dues de les cites més importants com van ser les dues etapes de la Volta a Girona a Agullana i Ripoll. L'olotí certifica així una gran temporada 2021, que l'han consolidat a nivell internacional sent convocat per l'Europeu i el Mundial de ciclisme en pista per la selecció espanyola.

Per la seva banda, el calendari de Copa Catalana de fèmines elit i sub23 (Tota la informació) posarà al seu punt i final d'aquest 2021 havent pogut disputar vuit de les seves dates. Mireia Benito (Massi-Tactic), absent en les dues darreres proves puntuables, lidera la classificació amb 194 pels 169 de la que es proclamà campiona de Catalunya a Súria, Iris Gómez (Catema.cat), i els 127 de la recentment proclamada vencedora de la Copa d'Espanya elit, Patricia Ortega (Massi-Tactic). La líder sub23 és la quarta classificada absoluta, Laura Rodríguez (Genesis Cycling).

Les inscripcions per la prova baixllobregatina tanquen dijous a les 24h.