La Copa Catalana de júniors i cadets es desplaça a Santa Bàrbara

02/06/2022
Carretera

La Copa Catalana de júniors i cadets es desplaça a Santa Bàrbara

El pròxim diumenge 12 de juny, el calendari català de carretera tindrà una cita a Santa Bàrbara (Montsià). La prova, organitzada per la Penya Ciclista Baix Ebre, aproparà la Copa Catalana de carretera per a Júniors i Cadets, que hi viurà la seva novena i dotzena prova puntuable del calendari 2022 de les respectives categories, després de la important cita d'aquest cap de setmana a Sant Julià de Vilatorta.

A les 9.30h serà el torn de la prova cadet, que té previst un recorregut de 40 quilòmetres en recórrer 16 voltes a un circuit urbà de 2,5 quilòmetres per la població montsianenca. La prova, a més, tindrà la seva inscripció oberta a fèmines cadet i júnior, tot i no ser puntuable per la seva Copa Catalana. Sí que ho serà per la Copa Catalana Cadet masculina, que ara mateix lidera Adrià Pericas (Purito-Tadesan-Nuria) per davant dels seus companys d'equip Roger Pareta i Marc Zafra.

Per la seva banda, a les 11.30h serà la sortida de la prova júnior, que en mateix circuit urbà a Santa Bàrbara té previst completar 62,5 quilòmetres de recorregut. En aquest cas, sent puntuable la cursa per la Copa Catalana Júnior masculina que lidera Albert Muntanyà (Finques Feliu), la cursa té també la inscripció oberta a fèmines elit i sub23. En el seu cas, igual que en la prova per a cadets i fèmines júnior i cadet, les inscripcions tanquen la mitjanit del dimarts 7 de juny.