La Copa Catalunya Infantil tanca el seu calendari 2022 a Palafrugell

13/10/2022
Carretera

La Copa Catalunya Infantil tanca el seu calendari 2022 a Palafrugell

Aquest dimecres 12 d'octubre s'ha posat final a la Copa Catalunya Infantil 2022 a Palafrugell (Baix Empordà). Més d'una vuitantena de participants entre les categories pre-benjamí i infantil es donar cita a la prova organitzada pel Club Ciclista Palafrugell, un dels clubs protagonistes de la temporada infantil amb la seva Escoleta, que va proposar els circuits de les diferents proves davant de les instal·lacions de Gran Fondo Community.

De fet, el club organitzador va poder viure com una de les seves ciclistes rebia el premi final de la Copa Catalunya després de disputar a Palafrugell les darreres curses, que van tenir com a protagonistes les proves infantils guanyades per Lucas Strahondinsky (CC Vilajuïga) i per la local Adriana Vargas (Club Ciclista Palafrugell), novament amb cursa pròpia per a les noies amb deu participants. L'escola Top Conserge Costa Brava va ser el millor equip de la jornada.

Després de les onze proves disputades, es van repartir els premis finals de la Copa Catalunya Infantil, que en la seva màxima categoria han dominat la mateixa Adriana Vargas (Club Ciclista Palafrugell) i Ferran Torra (Fes Bici Igualada) entre els nois.