La Copa Critèrium es decideix diumenge a Tarragona

11/09/2019
Carretera

La Copa Critèrium es decideix diumenge a Tarragona

La Copa Critèrium viurà el seu desenllaç final a la darrera prova del calendari, el 31º Trofeu Santa Tecla de Tarragona, que es disputarà diumenge a Tarragona ciutat, sota la organització del CC Campo Claro, i amb sortida prevista a les 16.30h.

El circuit serà el mateix dels darrers anys,a la Rambla de la capital tarragonina, pujant per un costat i baixant per l'altre per totalitzar 1km per volta, i es disputarà amb sprints bonificables fins a cobrir les 70 voltes previstes per aquesta 31a edició.

Inscripcions Santa Tecla

La prova servirà per conèixer, doncs, el campió 2019 de la Copa Critèrium, una classificació que després de les darrers proves s'ha ajustat molt i són 3 els ciclistes que hi arriben amb opcions: Modest Capell (Compak) és líder amb 163 punts, però només en té 5 d'avantatge sobre Carlos López (Portet Instal·lacions Ixcor) i 8 sobre Albert Masana (Controlpack BAdia Fontestad), que gràcies als resultats aconseguits en les tres darreres cites arriba al final amb opcions. També en té matemàticamente Arnau Fonollosa (Compak) que lidera la classifcació S23 i es troba a 31 punts del seu company d'equip Capell.

Classificació general Copa Critèrium