La Garriga es prepara per acollir el 9è Memorial Josep Segú

26/06/2023
Carretera

La Garriga es prepara per acollir el 9è Memorial Josep Segú

El dissabte 1 de juliol es viurà la 9a edició del Memorial Josep Segú, que reuneix el ciclisme cadet, júnior, sub 23, elit i màster en una jornada de gran activitat ciclista a La Garriga (Vallès Oriental), tot sota l’organització del Club Ciclista La Garriga.

Des de primera hora de la tarda, el Passeig de La Garriga serà testimoni de les diferents sortides per categories i el tret inicial serà amb la prova màster 30 i 40, que començarà a les 15 hores. Totes les carreres es desenvoluparan en un circuit urbà de poc més d’un quilòmetre, amb sortida i arribada al passeig.

La segona prova que prendrà la sortida serà la categoria cadet, en una cursa puntuable per a la Copa Catalana Cadet que actualment lidera Ferran Marcé (Purito-Tadesan-Nuria) per davant dels seus companys d’equip Narcís Monturiol i Aitor Martínez, tots tres presents aquest cap de setmana als Campionats d'Espanya Escolars. La sortida cadet serà a les 16.15 hores i l’arribada es preveu 45 minuts més tard.

Després de l’arribada cadet i les primeres entregues de premis serà el torn per a les categories júnior masculí i elit/sub 23 femení, totes dues amb proves puntuables per a la Copa Catalana. La Copa Catalana Fèmines elit/sub 23 la lidera actualment la campiona de Catalunya Íngrid Ruiz (Baix Ter Club Ciclista) després de la victòria al Trofeu Vila de Juneda i els podis al Trofeu Speed Republik de Lleida i el Memorial Fidel Bagan de Sabadell. El líder de la Copa Catalana Júnior, per la seva banda, és Sergi Monserrate (Tot Net), que no podrà ser a La Garriga perquè el mateix cap de setmana competeix amb la selecció catalana al Campionat d’Espanya júnior.

Per últim, a les 18.30 hores serà el torn per als corredors elit/sub 23 masculí, en una prova que el 2022 va deixar la victòria de Viacheslav Polozov i fa dos anys va veure alçar els braços a l’ara professional Abel Balderstone. La prova obrirà un tram de calendari molt carregat en la categoria elit, amb la disputa del Gran Premi Sant Pere l’endemà i doblet de Grans Clàssiques el cap de setmana següent, que tindrà el 53è Trofeig Abelard Trenzano i el 42è Critèrium de Ciclisme del Vallès.

Les inscripcions per a totes les proves del Memorial Josep Segú de La Garriga es tancaran el dimarts 27 de juny a la mitjanit.

Horaris del 9è Memorial Josep Segú:

Foto: Memorial Josep Segú 2021. @natascha.es