​La II Gran Clàssica Modest Capell posa punt i final al calendari de Grans Clàssiques 2021

28/09/2021
Carretera

​La II Gran Clàssica Modest Capell posa punt i final al calendari de Grans Clàssiques 2021

La 2a Gran Clàssica Modest Capell posarà aquest proper dissabte a la tarda punt i final al calendari de Grans Clàssiques - Trofeu Joan Casadevall 2021, reunint de nou el pilot català de carretera per retre homenatge i recordar un cop més la figura del desgraciadament desaparegut ciclista de Torregrossa Modest Capell. 

En aquesta segona edició, amb sortida prevista a Torregrossa a les 15.30h, els organitzadors encapçalats pel CC Torregrossa, han mantingut el recorregut que tant va fer gaudir als ciclistes l'any 2020 en la primera edició de l'esdeveniment, i que era un dels recorreguts en els que entrenava Capell habitualment, només afegint-hi el pas per la població de Puiggròs que n'augmenta un xic el kilometratge i suma una bona rampa de pujada al recorregut previst. Finalment seran 44 kms per volta, havent de fer 3 voltes, i totalitzant 132,5 kms i 890m de desnivell positiu acumulat.

Com l'any anterior, hi ha premis als esprints especials (voltes 1 i 3, Forn Macià de Sidamon), a les metes volants (voltes 1 i 2, Romà Infraestructures i Serveis de Miralcamp), i al Premi de la Muntanya (voltes 2 i 3, Sergi Capell Torregrossa). A més, també hi haurà premi al millor equip, al millor lleidatà classificat i els premis habituals de la cursa a les diferents categories, totalitzant gairebé 2.000€.

Després de les 9 proves disputades del calendari previst, David Gómez (Antiga Casa Bellsolà Girona) compta amb 365 punts en la classificació, 67 més que Benjamí Prades (Vigo-Rías Baixas) i 79 més que Francisco Muñoz (Team MP Group), que són els únics que matemàtiques en mà, poden arrebatar-li el campionat a Gómez. 

Les inscripcions per la prova seran obertes fins el proper dijous a la mitjanit en aquest enllaç 

Per dur a terme la prova, es compta amb un bon nombre de voluntaris i col·laboradors, a més de l'ajuda de l'Ajuntament de Torregrossa i també dels Ajuntaments de Sidamon, Miralcamp, Bell-lloc i Puiggròs.