La primera edició del Trofeu Vila de Juneda, nova cita per a les fèmines

08/05/2018
Carretera

La primera edició del Trofeu Vila de Juneda, nova cita per a les fèmines

La primera edició del Trofeu Vila de Juneda Fèmines acollirà aquest diumenge dia 13 al matí la quarta cita de la Copa Catalana femenina en les seves categories cadet, júnior, S23 i elits.

La organització de la única prova del calendari en terres lleidatanes ha preparat un circuit urbà similar al de la Copa Critèrium masculina, caracteritzat per un ascens en llambordes que li confereix un caràcter molt especial, tot i que amb una llargada de només 1'06 km per volta. Les categories junior, elit i S23 faran un total de 50 voltes al circuit, mentre que per les cadets seran 30.

El Club Ciclista Colla la Pedalada de Juneda, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la localitat, ha previst també una important dotació de premis, igualant-los a les categories masculines de Copa Critèrium, i sumant-hi a més 4 metes volants amb premi econòmic, esperant que això i les especials característiques del circuit siguin prou atractius per les millors ciclistes catalanes. Les inscripcions seran obertes fins dijous a la mitjanit.

Tota la informació de la prova i inscripcions.