La prova femenina de la "Volta" obre inscripcions

06/02/2018
Carretera

La prova femenina de la "Volta" obre inscripcions

La prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya obre avui dia 5 de febrer inscripcions per a la seva primera edició, que es disputarà el 25 de març coincidint amb la setena i última etapa de la "Volta", amb inici i final a Barcelona.

En la seva primera edició, la prova serà puntuable per a la Copa Catalana Fèmines Junior i Cadet i per a la Copa Catalana Fèmines Elit i Sots-23. Nombrosos equips i corredores s'han interessat per participar en aquesta prova que es desenvoluparà pel circuit clàssic de Montjuïc, amb pujada per la Font del Gat, com preludi de la darrera etapa de la 98 edició de la "Volta".

La cursa es disputarà durant 45 minuts més una volta per a les categories Elite, Sub-23 i Junior, en el circuit de Montjuïc amb una distància de 3,85 quilòmetres.

Les ciclistes amb llicència de competició poden participar-hi de forma totalment gratuïta, i les inscripcions i tota la informació es pot trobar en el següent enllaç de la Federació Catalana de Ciclisme: https://www.ciclisme.cat/cursa/carretera/volta-femines 

Serà un cap de setmana de gran activitat pel ciclisme femení, ja que el dissabte 24 també hi ha una cursa de fèmines, amb la cursa Gran Premi de Fèmines Jodofi Supermercats , organitzat pel Club Ciclista Baix Ter , també puntuable per a la Copa Catalana de Fèmines.