La selecció cadet "batalla" i torna del Txuma amb dos top10

30/07/2018
Carretera

La selecció cadet "batalla" i torna del Txuma amb dos top10

La selecció catalana cadet ha participat aquest cap de setmana al VII Txuma, prova internacional de cadets, en què Martí Hidalgo i Arnau Gilabert, han acabat 9è i 10è de la classificació general després de tres dies en què el combinat dirigit per Carles Torrent "ha batallat bé". Joan Pazos (57è), Óscar Rota (63è) han completat l'actuació catalana, mentre que Alejandro Rizzone i Pau Ibáñez abandonaven a la darrera etapa.

El campió català Hidalgo i Gilabert ja estaven col·locats en els llocs de privilegi de la general després d'entrar al tall decisiu en la primera etapa i fer encara més selecció en la segona, en què Hidalgo aconseguia situar-se líder de la classificació de primer any (finalment baixant al 3r lloc després de l'etapa final, en què dos rivals van aconseguir bonificacions dues bonificacions a les metes volants).

"El final ha estat una llàstima perquè no ha anat com nosaltres esperàvem. Teníem a dos ciclistes ben col·locats per poder fer la cursa dura, amb Martí Hidalgo i Arnau Gilabert. Potser els hi ha faltat una mica de força al final per entrar a l'escapada que al final ha arribat al davant: en cas d'entrar-hi, haurien guanyat la volta", ha explicat el seleccionador Carles Torrent, que creu que "en general, durant els tres dies, els nois han batallat bé. Cal dir que gem tingut mala sort cada dia amb caigudes i demés", ha resumit.