La selecció catalana de fèmines buscarà l'experiència internacional a Eibar

02/05/2022
Federació

La selecció catalana de fèmines buscarà l'experiència internacional a Eibar

La selecció catalana de fèmines de carretera es prepara ja pel seu primer important repte d'aquest 2022 amb la seva presència al IV Gran Premio Ciudad de Eibar, prova de categoria internacional UCI 1.1 que es disputarà el pròxim diumenge 8 de maig amb nombrosa presència d'equips UCI i Internacional.

Amb un recorregut de 112,3 quilòmetres amb sortida i arribada a Eibar (Guipúscoa) i amb la decisiva pujada al Alto de San Miguel en els darrers quilòmetres, l'exigència queda demostrada amb la victòria la darrera temporada de l'aleshores campiona del món, Anna Van der Breggen. Per part de la selecció catalana, hi prendran la sortida Laura Rodríguez (Genesis Cycling), Ingrid Ruiz i Andrea Soldevila (Catema.cat), Txell Claret (Costa Brava Mediterranean Foods), Laura Martí i Emma Ortiz (CC Le Boulou).

Serà l'inici del calendari de sortides de la selecció catalana de fèmines, que s'amplia aquest 2022. Després d'Eibar, l'equip català estarà també present el pròxim 17 de maig en una altra prova internacional com és la Durango-Durango Emakumeen Saria, de categoria UCI 1.1, mentre que entre els pròxims dies 1 i 4 de setembre tornarà a ser a la Volta a Portugal, que celebrarà la seva segona edició i on l'any passat la selecció catalana va tenir-hi un important rendiment, pujant al podi final amb Iris Gómez i fregant el triomf d'etapa amb Laura Rodríguez i Lucía García.

Selecció catalana fèmines al IV Gran Premio Ciudad de Eibar:

  • Laura Rodríguez (AE Genesis)
  • Íngrid Ruíz      (CC Baix Ter)
  • Andrea Soldevila (CC Baix Ter)
  • Txell Claret     (CC Ataraxia)
  • Laura Martí    (CC Le Boulou)
  • Emma Ortiz    (CC Le Boulou)

Més informació de la prova, a la pàgina web del Club Ciclista Eibarrés.