La Volta Kids obre el calendari de Copa Catalunya Infantil

27/03/2023

La Volta a Catalunya i la Federació Catalana de Ciclisme han organitzat la Volta Kids, una Kronogimcana de ciclisme base els dies 25 i 26 de març per a les categories prebenjamí, benjamí, principiant, aleví i infantil. La prova es va celebrar el dissabte a Molins de Rei i el diumenge a Barcelona, en tots dos casos a la zona d'arribada de l'etapa de la Volta a Catalunya i unes hores abans del pas de la carrera professional.

La Kronogimcana del dissabte 25 de març a Molins de Rei va ser la primera prova puntuable per a la Copa Catalunya Infantil Ruta i els guanyadors en categoria infantil van ser Eloi Ramos en masculí i Marina Fernández en femení. La prova de diumenge, per la seva banda, no era puntuable per a la Copa Catalunya. Tots els ciclistes participants van poder veure després de la carrera l'arribada de la Volta a Catalunya des d'un espai reservat per a ells.

La propera prova puntuable per a la Copa Catalunya Infantil Ruta serà el 30 d'abril a Odena amb l'Òdena Kids, una prova organitzada per l'Igualadina Unió Ciclista en el marc de la disputa del 72è Gran Premi d'Òdena, una de les curses històriques del calendari de Grans Clàssiques català.