La Volta a Tarragona Màster amb dues etapes aquest cap de setmana

03/09/2021
Carretera

La Volta a Tarragona Màster amb dues etapes aquest cap de setmana

La Volta Ciclista a la Província de Tarragona es disputarà aquest proper cap de setmana en el format de dues etapes, després de no poder celebrar-se el 2020 degut a la pandèmia. 

Els recorreguts de la Volta, en la que participaran ciclistes de categories màster 30 i 40, portaran als corredors cap a les Terres de l'Ebre, concretament a Camarles que en serà l'epicentre de la primera etapa el dissabte. Es tracta del 5è Critèrium Ajuntament de Camarles que tindrà un recorregut de 30'6 kms al qual els ciclistes donaran 3 voltes fins a cobrir els 101kms previstos, amb inici a les 17h. 

El segon dia l'acció es traslladarà al Baix Camp, essent la sortida al Tennis Monterols de Reus i el final a Fira de Reus, després de recòrrer 116kms que portaran als ciclistes cap a Vinyols., Botarell, Alforja i l'Albiol, amb el Coll de la Mussara com a principal dificultat de l'etapa. L'etapa donarà inici a les 10.30h.

La Volta a Tarragona donarà premis a les metes volants, sprints especials, premi de muntanya, així com als gaunyadors de les etapes i de la general final, i comptarà amb una participació de més de 125 ciclistes.

Més informació