L'equip femení Costa Brava Mediterranean Foods presenta el seu projecte 2021

02/04/2021
Carretera

L'equip femení Costa Brava Mediterranean Foods presenta el seu projecte 2021

L'equip Costa Brava Mediterranean Foods-Top Conserge va tenir una cita a Sant Feliu de Guíxols aquest passat cap de setmana per a celebrar la seva presentació d'equip i concentració de dos dies, amb totes les garanties de seguretat fent una prova PCR a les corredores i el staff tècnic de l'equip en començar el cap de setmana.

Les ciclistes van començar la seva jornada el dissabte al matí amb un recorregut de 72 quilòmetres pràcticament plans que incloïa una visita a la fàbrica de Costa Brava Mediterranean Foods i una petita xerrada, on personal de l'empresa i corredores van compartir impressions, a més d'algunes fotos en les instal·lacions del principal patrocinador. El matí del diumenge donaria pas a una assolellada jornada amb un recorregut una mica més curt però més dur, de 36 quilòmetres amb meravelloses vistes a les cales contigües. El diumenge al migdia culminaria el cap de setmana de concentració amb la presentació a l'Hotel Van Der Valk Barcarola, on l'assistència es va limitar rigorosament a familiars pròxims i diversos patrocinadors a causa de la situació de pandèmia.

L'estructura gironina presentava a 18 corredores, des de categoria cadet fins a màster 40, entre les quals es troben Irune Sánchez, Cristina Cariñena, Lucía Andrés, Laia Díaz, Laia Bosch, Carla Albareda, Ainara Inarejos, Júlia García, Paula Recio, Lucía García, Aitana Sanz, Iris Meléndez, Alba Herrero, Victoria Bandera, Laura Jordán, Tatiana Carmona i Pilar Macián. A més de les corredores que, si la situació ho permet, incorporarà del panorama internacional, provinents de països com Sud-àfrica, Colòmbia o l'Argentina, enguany l'esquadra catalana aposta per fer créixer el ciclisme al País Valencià i a Andalusia, amb la finalitat d'impulsar la disciplina en la categoria femenina en aquestes comunitats.

En quant a competicions, l'equip té com a objectius la Copa Catalana i la Copa d'Espanya, incloent també altres esdeveniments a nivell autonòmic, nacional i internacional. En la seva sisena temporada a les carreteres, l’equip de Felisario Expósito segueix sent una referència en el panorama formatiu femení, com demostra la seva victòria a la darrera Copa Catalana cadet/júnior de fèmines.