L'equip Jufré Vic-ETB presenta la seva temporada 2020

10/02/2020
Carretera - BTT - DH&Enduro

L'equip Jufré Vic-ETB presenta la seva temporada 2020

Aquest darrer dissabte 8 de febrer, l’equip Jufré Vic-ETB va presentar oficialment l'escola de ciclisme i els equips de competició de les modalitats de carretera, BTT, BTT-DH i CX de la temporada 2020. 

L'acte va començar amb la fotografia oficial de cada equip i va aplegar ciclistes, familiars i amics. Tot seguit, en Josep Jufré va destacar el creixement de l'escola, la bona salut dels equips de competició i la implicació del club en l'organització de la Copa Catalunya Infantil BTT Ciutat de Vic i la Pedalada familiar de la Fira de la Muntanya durant la temporada 2019. També va intervenir Eduard Tarrats, president del CN Vic-ETB, que va remarcar que el club té vora 700 llicències esportives entre natació, triatló i ciclisme.

A continuació, es van presentar els cinc equips de competició, que inclouen fins a quatre modaltats, i l'escola, una de les clares referències a nivell català. Els directors i tècnics esportius van donar a conèixer el calendari i els objectius per a aquesta temporada. 

Aquest darrer 2019, l'escola ha rebut la distinció com a "millor escola de ciclisme de Catalunya" de la mà Federació Catalana de Ciclisme (FCC). El president de la mateixa, Joaquim Vilaplana, va subratllar durant la presentació que el bon treballdels tècnics i els valors transmesos en la pràctica del ciclisme van ser dos elements decisius a l'hora de concedir aquest guardó. Un any més, CMP és el patrocinador principal. 

En el transcurs de l'acte, Anna Viñolas, doctora en Psicologia, va explicar quins valors són importants en la pràctica del ciclisme i com influeixen les emocions en la competició. Finalment, Xevi Barriobero fou l'encarregat de cloure l'acte, com a representant d'Esports de l'Ajuntament de Vic.