L'equip RCB Motor Begues presenta el seu equip per la temporada 2023

16/03/2023
Carretera

L'equip RCB Motor Begues presenta el seu equip per la temporada 2023

El passat dissabte 4 de febrer, l’equip ciclista RCB Motor Begues va celebrar la seva presentació per a la temporada 2023, reunint a tots els seus integrants a la localitat de Salou (Tarragona). A la trobada es van presentar els 28 corredors de l’equip, que estaran presents en totes categories de la Copa Catalana Màster, des de M30 a M60 i fèmines.

D’entre aquesta plantilla es compta amb el campió de Catalunya en M60, Federico Olmedillas, i amb els campions de la darrera i extinta Xallenge de Veterans en les categories M40, M60 i fèmines: Josep Oriola, Adriano Ramírez i Vanessa Bastida. El cap de setmana es va completar amb la participació de l’equip a la Cursa Social Xavi Tondo, on el Sergio Pascual, l’actual líder de la Copa Catalana en M40, es va fer amb la victòria.

Al capdavant d’aquest projecte està en Vicenç Carrere, que té molt clar quins són els seus objectius, que són “gaudir i fer gaudir del ciclisme al seu equip, defensant valors com el respecte, el companyerisme i l’esforç”. 

D’esquerra a dreta a la foto: Joan Roca, Andrés Lucas, José Martínez, Carlos R. Barba, Javier Gracia, Edgard Deseia, Vicenç Carrere, Abde Mazroai, Jordi Amores, Mirco Merotto, Pepe  Gázquez, Daniel Pérez, Adriano Ramírez, Alan Martín, Vanessa Bastida, Sergio Pascual, Fede Olmedillas, Fran Lorca, Juan Carlos Medina, José Madrigal, Antonio Terrones, Gerard Berengueras, Enric Arán, Francisco Imbernon, Jaime Cebrián, Quim Arroyo, Javier Faricle i Josep Oriola.