Les Grans Clàssiques tornen al GP d'Òdena

26/04/2018
Carretera

Les Grans Clàssiques tornen al GP d'Òdena

El calendari de Grans Clàssiques-Trofeu Joan Casadevall de la FCC retorna el matí d'aquest diumenge 29 d'abril amb el mític GP Òdena, que arriba enguany a la 69a edició, i que serà la quarta prova de les previstes per aquest 2018. 

La Unió Ciclista Igualadina, organitzadora de la cursa, ha previst el clàssic recorregut de 149,5 kms molt trencacames que tindrà com alicients la pujada inicial a l'Alt de les Maioles, i a la part final l'Alt de Rubió, que pot erigir-se en jutje de la prova al situar-se el cim a només 12kms de la línia d'arribada situada a la Plaça de l'Ajuntament, amb un últim tram exigent amb rampes del 6%.

Al km 98 hi haurà un sprint especial a Montmaneu, i també hi haurà premi pel vencedor del GP de la Muntanya, a més dels premis als 5 primers classificats de cada categoria elit i sub23, 1r classificat master i millor equip.

Les inscripcions, que ja compten amb més de 160 participants, es tanquen aquesta mitjanit per una competició de les Grans Clàssiques que, després de les seves primeres tres curses, lidera David Gómez (Team Compak) davant del sub23 Daniel Cabello (Portet Instal·lacions-Corvi). Classificacions completes de les Grans Clàssiques-Trofeu Joan Casadevall.

Més info i inscripcions