Les llambordes de Juneda, cita per dilluns a la Copa Critèrium

20/08/2019
Carretera

Les llambordes de Juneda, cita per dilluns a la Copa Critèrium

El clàssic circuit urbà de Juneda (Lleida) tornarà a acollir dilluns dia 26 una nova cita de la Copa Critèrium de carretera de la Federació Catalana, la setena del calendari, amb la disputa del 56º Trofeu Vila de Juneda en la categoria elit/S23, que un any més també coronarà al campió provincial de Lleida elit/S23 2019.

Aquesta veterana prova del calendari català, que organita el Club Colla Ciclista la Pedalada amb la col·laboració de l'Ajuntament de Juneda, és coneguda per les llambordes del circuit urbà en el seu tram de pujada, que li configuren un caràcter especial, així com per l'assistència de nombrós públic al disputar-se dins dels actes de la Festa Major i les sucoses primes que es reparteixen durant la cursa, a banda dels premis oficials.

Els participants hauran de donar 40 voltes al circuit de 1,45 kms pels carrers de Juneda, fins a completar els 58 kms previstos. La sortida està prevista a les 17.00h al C/ La Font, a l'alçada del Bar La Font, i les inscripcions estaran obertes fins dissabte a les 23.59h en aquest enllaç.

Havent-se disputat aquesta prova, ja només restaran dues proves per concloure una Copa Critèrium que de moment lidera Modest Capell (Compak).