Nova cita de Copa Critèrium diumenge a El Pla de Santa Maria

12/08/2019
Carretera

Nova cita de Copa Critèrium diumenge a El Pla de Santa Maria

La Copa Critèrium arranca les seves setmanes més actives de l'estiu i celebra aquest diumenge 18 d'agost la 44ª edició de la Cursa Ciclista El Pla de Santa Maria - Trofeu Joan Barrabam, que serà la sisena prova del calendari 2019 de la competició que ara lidera Carlos López (Portet Instal·lacions-Ixcor-Buff) i que té previst disputar un total de nou cites.

La cursa, oberta per les categories elit, sub23, màster 30, compta amb un recorregut previst de 65 quilòmetres pel circuit urbà amb sortida i arribada a la Plaça de l'Ajuntament de la localitat de l'Alt Camp. Les inscripcions són obertes en el següent enllaç i estaran disponibles fins dijous a les 24h.

Carlos López (Portet Instal·lacions-Ixcor-Buff) és ara mateix el líder d'una competició molt apretada, amb 98 punts pels 93 del segon classificat, el neerlandès Stephan Bakker (Team SmartDry) i els 89 del guanyador fa dues setmanes a Els Pallaresos, Modest Capell (Team Compak). En el següent enllaç es poden consultar les classificacions provisionals actuals de la Copa Critèrium.