Onze podis catalans als Campionats d´ Espanya escolars

09/07/2017
Carretera - BTT

Onze podis catalans als Campionats d´ Espanya escolars

La selecció catalana infantil i cadet ha tornat amb onze podis dels Campionats d´ Espanya escolars  que s´ ha celebrat aquest cap de setmana a Àvila. El combinat català, coordinat per Xavier Ràfols, va tenir un paper protagonista a totes les especialitats de la cita. 

A les curses de BTT, sota la direcció de Carles Portilla i Lluis Soler, s´ aconseguí el triomf a l´ equip masculí, la segona posició del femení i un parell de bronzes per Ivette Espinar i Sergio Monje. 

A les proves de gincana infantil l´ equip femení fou segon, mentre l´ equip masculí fou tercer on valgué la segona posició final d´ Oriol Alcaraz a la seva cursa. Sara Méndez repetí títol al fons, prova on l´ equip femení fou tercer. Carles Pradas i David Llauradó foren els tècnics infantils. 

A les proves cadets de carretera, Laia Burdoy fou sots campiona d´ Espanya de fons, mentre que l´ equip masculí acabà també segon. A les cronos Gerard Bofill, quart, i Nerea Ruiz, cinquè, no es quedaren lluny del podi. Jaume Mas i Marta Vilajosana foren els responsables de la part cadet.