Palafrugell acollirà el pròxim dissabte el Campionat de Catalunya Infantil de carretera

19/05/2023
Carretera

Palafrugell acollirà el pròxim dissabte el Campionat de Catalunya Infantil de carretera

La tarda del pròxim dissabte 27 de maig, les principals escoles de Catalunya tindran una jornada important amb la disputa del Campionat de Catalunya Infantil 2023 de carretera. El Club Ciclista Palafrugell és l'organitzador de la jornada, que com és sabut repartirà els títols de campions de Catalunya masculí i femení de la categoria infantil i el Premi Escoles.

La prova tindrà un recorregut de 1,3 km als voltants del Gran Fondo Community, els carrers dels quals quedaran tancats de 15:00 a 20:00 per part de la Policia Municipal. Les diferents categories tenen previst recórrer entre una i setze voltes com a recorregut complet, començant per pre-benjamins i acabant pels infantils, a partir de les 16h. Seguint amb la normativa de la temporada, s'entregaran les medalles i mallot oficial de Campions de Catalunya a la categoria Infantil femenina i Infantil masculina. Tindran trofeu els tres primers classificats principiants i alevins (masculí i femení) i, en el cas de les categories prebenjamí i benjamí, tots els participants pujaran al podi i tindran el seu obsequi.

Per la seva banda, el Campionat de Catalunya també tindrà un títol per a les Escoles gràcies a la classificació per punts, en què puntuaran 5, 3 i 2 punts pels tres primers classificats en les proves infantil (masculí i femenó), principiant i aleví (mixta) i un punt per participació de tots els seus Prebenjamins i Benjamins, afavorint així la participació dels més petits. En cas d'empat, es priotzarà l'escola amb més participants sumant també un punt pels participants Principiants, Alevins i Infantils, i si continua l’empat, l'escola amb més participació femenina (enllaç a la normativa de carretera 2023).

Les inscripcions pel Campionat de Catalunya Infantil de carretera de Palafrugell seran obertes fins la mitjanit del dimarts 23 de maig.