Palafrugell reparteix els Campionats de Catalunya infantils de carretera

28/05/2023
Carretera

Palafrugell reparteix els Campionats de Catalunya infantils de carretera

Palafrugell (Baix Empordà) ha acollit aquest dissabte 27 de maig el Campionat de Catalunya de carretera en categoria infantil, una cita que ha tingut lloc en un circuit situat a l’entorn del Gran Fondo Community i que ha comptat amb l’organització del Club Ciclista Palafrugell.

La jornada incloïa proves de totes les categories escolars i, seguint amb la normativa de la temporada, repartia medalles i mallots de campions de Catalunya als guanyadors de categoria infantil, trofeu als tres primers classificats de les categories principiant i aleví i obsequis per a tots els corredors de categoria prebenjamí i benjamí. En categoria infantil, que era per tant l’única que repartia Campionats de Catalunya, les victòries han estat per a Eloi Ramos (Activabike Club Ciclista) i Anna Carreras (Escola Ataraxia). Tots dos s’han proclamat campions de Catalunya en una prova molt ajustada.

La jornada de Campionat de Catalunya també ha repartit un títol a les escoles, que s’atorgava a través d’una classificació per equips que donava punts als primers classificats en les proves infantil, principiant i aleví i punts també per a tots els participants en les dues categories d’edats més petites. Els guanyadors d’aquest reconeixement han estat l’Escola Ataraxia de Sant Feliu de Guíxols, que ha aconseguit resultats destacats en totes les categories.

La propera cita per a les categories escolars de carretera serà el diumenge 4 de juny amb la disputa de la IX Tondo Kids, que es disputa a Sant Joan les Fonts.

Campionat de Catalunya Infantil