Pau Miquel, més líder de la Copa Catalana júnior

30/07/2018
Carretera

Pau Miquel, més líder de la Copa Catalana júnior

Francisco Muñoz ha encapçalat aquest diumenge el triplet de l'equip aragonès Turismo Villanúa a la 39ª edició del Trofeu del Vi de Bràfim (Alt Camp), prova que tornava al calendari després de no disputar-se des de 2005 i que enguany s'ha tornat a celebrar sent puntuable per la Copa Catalana júnior de carretera, que tenia en aquesta la seva onzena cita puntuable de la temporada.

Muñoz ha aconseguit guanyar en solitari després de 70 quilòmetres de recorregut, amb tan sols 3 segons d'avantatge respecte a un pilot on el seu company José González guanyava l'esprint i Pau Miquel, vestit com a líder de la Copa Catalana, augmentava el seu avantatge al capdavant de la classificació sent tercer. Miquel ha estat dues posicions millor que el seu principal rival en la competició, el campió català Arnau Fonollosa (Jufré Vic-ETB), 5è darrere del també català i recent vencedor d'etapa a la Vuelta a Valladolid, Juanjo Rosal (Polartec-Kometa), 4t.

D'aquesta manera, Pau Miquel (Turismo Villanúa) lidera la Copa Catalana júnior amb 353 punts per davant d'Arnau Fonollosa (Jufré Vic-ETB), amb 326, i de David Domínguez (Tot net-Terrassa, 9è a Bràfim), amb 227. Amb tres proves puntuables més al calendari (Calendari complet de la Copa Catalana júnior), tot està encara per decidir, començant per la següent cita, el 35è Trofeu Sant Llorenç de La Galera que se celebrarà el pròxim 12 d'agost.