Roger Adrià, subcampió d'Espanya de contrarellotge sub23

22/06/2018
Carretera

Roger Adrià, subcampió d'Espanya de contrarellotge sub23

La selecció catalana sub23 s'ha posat en marxa aquest divendres als Campionats d'Espanya de carretera que es disputen a Castelló, començant des de primera hora amb la prova contrarellotge. Un recorregut de 19,5 quilòmetres amb sortida i arribada a Vall d'Alba que han acabat amb una gran segona plaça de Roger Adrià, mentre que Martí Márquez signava la quarta posició final, i Modest Capell era 12è.

Els dos corredors de l'equip Lizarte han vist com els superava amb el millor temps el seu compay d'equip, el gallec Martín Bouzas amb un temps de 25:16, mentre que la tercera plaça del podi la completava  el balear Joan Martí Bennassar. Adrià s'ha quedat a 22 segons de la victòria, mentre que Márquez cedia tan sols 31 segons.

"Ha estat una crono bastant dura, sobretot amb una part final bastant trencacames. Hi havien algunes pujades bastant constants que es feien llargues, però finalment ens ha anat molt bé i hem pogut treure uns grans resultats. Anar bé en contrarellotge és molt important", ha explicat el nou subcampió d'Espanya. "Tant Márquez com jo veníem de córrer el Giro d'Itàlia sub23 i sabíem que arribàvem amb un molt bon punt de forma. Realment m'esperava fer-ho bé i estar al podi", explicava el barceloní.

Márquez, per la seva banda, veia com es quedava a tan sols cinc segons de pujar al podi: "Ens hem quedat amb la medalla de xocolata, que sempre sap greu, però hem complert amb l'objectiu que era el d'acabar algun de nosaltres al podi", assumia després d'una contrarellotge on el campió català de la categoria, Modest Capell, ha anat de més a menys per acabar cedint 1:19: "He començat fort, però no m'he sentit tan bé com hauria volgut. Les pujades finals se m'han fet llargues i he hagut de baixar de plat, perdent una mica el ritme", es lamentava el lleidatà.

Classificacions completes de la prova.