Sant Boi de Llobregat posa el punt final a la Copa Catalunya Infantil 2021

10/10/2021
Carretera

Sant Boi de Llobregat posa el punt final a la Copa Catalunya Infantil 2021

109 joves ciclistes de les principals escoles dels clubs de Catalunya s'han reunit el matí d'aquest diumenge 10 d'octubre a Sant Boi de Llobregat per disputar la darrera prova del calendari de Copa Catalunya Infantil de carretera 2021. Després de dotze dates, les categories de formació entre pre-benjamins i infantils han viscut la darrera cursa de l'any en la prova organitzada pel Club Ciclista Sant Boi, que compartien amb el tancament de la Copa Catalana de cadets i júnior fèmines.

Un circuit urbà de 1,4 quilòmetres amb exigència pel seu desnivell ha estat el protagonista de les curses de primera hora del matí, que en categoria infantil han coronat al vencedor del calendari 2021, Joel Munté (Performance Track Cycling) per davant de Leo Ucher i Yeray Capilla (CC Sant Boi), mentre que la primera fèmina era la també vencedora de la Copa Catalana infantil d'enguany, Adriana Vargas (CC Palafrugell). En alevins, Martí Carreras i Anna Carreras (Top Conserge-Costa Brava) en solitari, els principiants Martí Hueso (Escola Ciclista Vallès) i Débora Gálvez (UC Vilanova), el benjamí Gabriel Atero (UC Vilanova) i el prebenjamí Jordi Serra (Escola Ciclisme Mont-roig) han liderat les classificacions.

Per la seva banda, aquests han estat els líders de les classificacions després de les dotze proves del calendari escolar 2021, com sempre tirat endavant amb el gran esforç dels clubs organitzadors i les escoles de ciclisme catalanes:

Guanyadors Copa Catalunya Infantil 2021:

  • Infantil: Joel Munté (Performance Track Cycling) i Adriana Vargas (CC Palafrugell)
  • Aleví: Martí Carreras i Anna Carreras (Top Conserge-Costa Brava)
  • Principiant: Arnau Rebollo (Escola Ciclista Vallès) i Carla Sánchez (Top Conserge-Costa Brava)
  • Benjamí: Gabriel Atero (Unió Ciclista Vilanova) i Paula Rebollo (Escola Ciclista Vallès)
  • Prebenjamí: Aniol Gil (Escola Ciclista Vallès) i Laia Subirà (Escola Ciclisme Mont-roig)
  • Per equips: 1. Escola Ciclisme Vallès, 2. Unió Ciclista Vilanova, 3. Club Ciclista Sant Boi
  • Tota la informació de la Copa Catalunya Infantil 2021

Fotografia: Natascha Chekannikova (www.natascha.es)