Sant Boi de Llobregat tanca diumenge la temporada de cadets i infantils

05/10/2021
Carretera

Sant Boi de Llobregat tanca diumenge la temporada de cadets i infantils

Aquest diumenge 10 d'octubre, Sant Boi de Llobregat acollirà les proves finals del calendari 2021 tant de Copa Catalunya Infantil com de Copa Catalana cadet i júnior fèmines de carretera. El Club Ciclista Sant Boi, una de les referències en el ciclisme formatiu a nivell català, celebra un any més la prova en un circut urbà situat al Carrer Enric Prat de la Riba (la ubicació de l'arribada i meta, al costat de l'empresa Distridamm), amb diferents llargades per les dues proves.

La matinal començarà a les 9h amb la disputa de les proves de les categories escolars, que aquest 2021 hauran tingut una Copa Catalunya Infantil amb 12 proves (Tota la informació). El circuit, que té una distància de 1,4 quilòmetres, definirà amb una volta el recorregut per als prebenjamins, dues per els benjamins, tres per als principiants, vuit per als alevins i, finalment, setze per als infantils, que seran els últims a sortir pels volts de les 10.15h. A partir de les 8h, el circuit ja romandrà tancat per a permetre l'escalfament dels participants.

Per la seva banda, a partir de les 11.30h es donarà pas a la prova de cadet i júnior fèmines, en aquest cas en un circuit una mica més llarg al que els participants hi donaran 25 voltes per completar un recorregut total de 50 quilòmetres.

Amb això, la Copa Catalana cadet posarà el punt i final al seu calendari 2021 (Tota la informació) després de 17 dies de competició, i abans de la seva prova final és Lluc Plana (Purito-Tadesan-Nuria) qui lidera la classificació amb 465 punts per davant dels 448 del seu company d'equip Roger Pareta i els 426 d'Adrià Pericas (Jufré Vic-ETB). Per la seva banda, les fèmines júnior i cadet hauran tingut set proves puntuables (Tota la informació), i afronta la seva darrera parada amb els liderats en la classificació de la Copa Catalana de la júnior Estefanía Jiménez (CAF Turnkey Engineering) i de la cadet Laia Bosch (Costa Brava Mediterranean Foods).

Fotografia: Natascha Chekannikova (www.natascha.es)