Sant Vicenç dels Horts cita un any més a cadets, júniors i fèmines

23/09/2020
Carretera

Sant Vicenç dels Horts cita un any més a cadets, júniors i fèmines

Aquest dissabte 26 de setembre, Sant Vicenç dels Horts acull una nova data de la Copa Catalana cadet, júnior i fèmines amb la disputa de la 16ª edició de la Cursa Ciclista Bons Amics, que organitza la Penya Ciclista Bons Amics de la localitat vicentina. Com és habitual, la cursa es desenvoluparà en un circuit urbà al Polígon de la Barruana d'un 1,7 quilòmetres de llargada, incloent-hi un tram ascendent al Carrer de Sant Joan que acumularà desgast fins a complir els 45 quilòmetres dels que estan previstes les curses.

A les 15h serà hora de la cursa cadet i júniors fèmines. Per als cadets serà la sisena prova puntuable de la temporada (Tota la informació de la Copa Catalana) per culminar un final d'agost i principis de setembre d'important activitat que Oriol Alcaraz (Autocars Sagalés) afronta com a líder una setmana després d'aconseguir la medalla de bronze al Campionat de Catalunya de Súria. Fèmines cadet i júnior, per la seva banda, estaran a prop de tancar una temporada dominada per l'equip Top Conserge-Costa Brava i en què Estefanía Jiménez té els números assegurats per repetir el triomf de la general de l'any passat (Tota la informació).

A les 17h serà el torn per a júniors i fèmines elit/sub23, que sumen una data més al seu calendari 2020 en una temporada que s'ha vist molt retallada. Com a líder de la Copa Catalana júnior (Tota la informació) hi arriba David Peñaranda (Restaurant Rodavi), que serà a Navarra disputant el Campionat d'Espanya de pista, per davant del seu company d'equip Jan Castellón i d'Adrián Ferrer (Transluján-CC Mollet). Per la seva banda, la Copa Catalana de fèmines elit i sub23 (Tota la informació) arriba a la seva cinquena data del calendari 2020 una setmana després de la disputa del Campionat de Catalunya a Súria, que van dominar a plaer les ciclistes de l'equip UCI català Massi-Tactic.

L'any passat, la cita servia com a tancament de la Copa Catalana cadet, amb victòries d'Axier Casado (Tot net-Terrassa) i Estefanía Jiménez (Top Conserge-Costa Brava). Júniors i fèmines s'incorporen enguany per completar una tarda de ciclisme que coincidieix amb sortides d'equips catalans i amb el Campionat d'Espanya de pista, en un calendari especialment apretat a causa de les reprogramacions per la pandèmia.

Foto: Natascha Chekannikova (www.natascha.es)