S’obre el termini de presentació i inscripció d’equips de competició per al 2020

01/12/2019
Federació

S’obre el termini de presentació i inscripció d’equips de competició per al 2020

Tots els Clubs de les modalitats de BMX, Pista, Trial, Carretera i BTT, que participaran a les Copes Catalanes i els diversos Rànquings Catalans, hauran de fer la inscripció del seu equip de competició. Tot això abans de la tramitació de les llicències, perquè pugui sortir el nom de l’equip a les targetes dels corredors, en el moment que els Clubs començaran a sol·licitar les llicencies online.
Cada Club que vulgui formar equip de competició, haurà d’enviar el següent FORMULARI a tecnics@ciclisme.cat . La presentació del següent formulari, no té cap cost per inscriure l’equip de competició a la FCC.
Si a més, es vol inscriure l’equip a nivell nacional o internacional, cal enviar el formulari, juntament amb l’acord de patrocini signat entre el Club i patrocinador, a tecnics@ciclisme.cat i secretaria@ciclisme.cat, on se us informarà del cost, procés d’inscripció i pagament de les taxes directament a la RFEC.

Taxes inscripció equips RFEC 2020

  • Equips UCI Pro Team, Continental Professional i UCI: 2.835€
  • Equips femenins UCI, Equips BTT UCI, Equips pista UCI i Equips CX UCI: 282€
  • Equips nacionals elit/sots23 carretera: 282€
  • Equips nacionals Júniors carretera, fèmines (totes), BTT, Pista, BMX i Trial: 90€
  • Equips nacionals cadets: taxa gratuïta

Trobareu el document “Inscripció Equip Competició 2020” en aquest enllaç.

La FCC vol recordar l’obligatorietat a totes les Escoles i Equips de competició, que gestionin esportistes, inscripcions i quotes, de tenir els tècnics amb titulació ROPEC, després de la fi de la moratòria del Règim sancionador de la Ley 3/2008, efectiva des del 1 de gener del 2019. Tots els professionals que exerceixin dins l’àmbit de l’esport i l’activitat física sense estar registrats al ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l’Esport a Catalunya), o col.legiats en el COPLEFC, no podran desenvolupar la seva activitat.