Stephan Bakker s'imposa a la social Josep Florencio de Mont-roig

Stephan Bakker al Trofeu Josep Florencio
27/01/2019
Carretera

Stephan Bakker s'imposa a la social Josep Florencio de Mont-roig

Stephan Bakker (Team Smartdry) ha repetit victòria en la segona social de la temporada de carretera, la Cursa Social Josep Florencio de Mont-roig del Camp (Tarragona), en una matinal marcada pel fort vent que ha bufat incansablement durant tota la jornada.

Amb una inscripció que superava amb escreix el centenar de ciclistes, s'afrontaven els 78 quilòmetresprevistos en la cursa, resultant de 4 voltes en un circuit de 19 quilòmetres. Des de bon començament el vent ha estat protagonista, provocant diversos ventalls que han fragmentat el grup amb molts grupets. D'aquest pilot capdavanter han saltat Ivan Díaz (Cultbikes) i el mateix Bakker i quan semblava que podrien arribar, els ha neutralitzat un petit grup format per 10 ciclistes que s'han acabat jugant la victòria a l'sprint de l'arribada de Mont-roig. Allà, Bakker s'ha imposat com ja va fer la setmana passada a El Perelló. Han acompanyat al neerlandès a les places d'honor el francés Corentin Navarro (Team Wiggins) i Gerard Armillas (Compak), el guanyador del rànquing català de carretera de l'any 2018.

La propera cita amb les socials de carretera serà el proper diumenge al matí a Bescanó (Girona), el Campionat Social Sport Ter,  una prova que ja té les inscripcions obertes.

[Foto crèdits: Instagram Stephan Bakker]