Súria, escenari dels Campionats de Catalunya CRI

20/05/2019
Carretera

Súria, escenari dels Campionats de Catalunya CRI

Aquest dissabte 25 de maig, la Unió Ciclista Mig-Món Súria organitza la disputa dels Campionats de Catalunya CRI: una jornada ben completa en què es repartiran els títols per les categories elit i sub23 masculí i de totes les categories femenines, des d'elit fins a cadet, quatre setmanes després de que l'Hospitalet de l'Infant fos escenari dels campionats de la mateixa disciplina per a cadets, júnior, màster i paraciclisme. Tres recorreguts de diferents llargada decidiran els títols d'una prova de les quals les inscripcions es tanquen aquest dimarts a les 20h.

En primer lloc, s'ha plantejat un recorregut de 9,7 quilòmetres per les categories cadet i júnior fèmines, que disputaran el seu Campionat de Catalunya, a banda dels màster 60 que ja va coronar a Salvador Gálvez com a campió fa unes setmanes a l'Hospitalet de l'Infant. Com passarà en tots els recorreguts, sortint des de l'exterior de Súria s'avançarà per la BP-4313 direcció Balsareny i tornar, deixant uns traçats d'anada en ascens i tornada en descens que en aquest cas comptarà amb poc més de 100 metres de desnivell.

Les fèmines elit i sub23 disputaran el seu títol català en un recorregut de 15,8 quilòmetres, un circuit en què també s'hi poden inscriure júniors, màster 40/50 i paraciclistes. En aquest cas, el desnivell positiu s'espera que sigui d'uns 180 metres.

Per últim, els ciclistes elit i sub23 masculins tindran 21,7 quilòmetres de recorregut total, amb més de 200 metres de desnivell, per decidir els Campionats de Catalunya que l'any passat recuperava la seva disputa a Puigverd de Lleida amb triomfs elit de Joan Font i sub23 de Modest Capell, que ja va fer notar el seu gran estat sent el més ràpid entre els elits que van participar fa unes setmanes a la contrarellotge de l'Hospitalet de l'Infant.

Les inscripcions al Campionat de Catalunya CRI es tanquen aquest dimarts 21 de maig a les 20h

Fotografia: Albert Rabadan (@arabadan)