Un centenar de participants a la Copa Catalunya Infantil de Palafrugell

09/05/2021
Carretera

Un centenar de participants a la Copa Catalunya Infantil de Palafrugell

Un centenar de participants s'han reunit aquest diumenge a Palafrugell per la disputa de la segona cita de la temporada de la Copa Catalunya Infantil de carretera.  Una gran matinal amb la disputa de la We Are DLAX Kids, la prova per a les categories de promoció lligada a la marxa cicloturista que, malgrat no poder-se celebrar, el Club Ciclista Palafrugell ha tirat endavant.

Una setmana després del previst a causa de les condicions meteorològiques, la cursa ha permès una cursa excel·lent per als més petits. 98 inscrits han pogut competir en un circuit en què el vent feia estralls entre els corredors que intentaven les escapades i ha acabat sense cap incident, després d'una gran feina de la organització que també ha permès complir amb les mesures de protecció conta la Covid. Diversos dels participants han repetit participació després de celebrar dissabte el Campionat de Catalunya Infantil de pista a Mataró.

La Copa Catalunya Infantil de carretera (Tota la informació) seguirà el proper cap de setmana dia 16 de maig a Vilajuïga.

Copa Catalunya Infantil WeareDLAX Kids 2021:

  • Pre-benjamí: Marco Atero (UC Vilanova)
  • Benjamí: Gabriel Atero (UC Vilanova) i Paula Rebollo (Escola Ciclista Vallès)
  • Principiants: Martí Hueso (Escola Ciclista Vallès) i Lucía Ortega (AC Infantil Vila-seca)
  • Alevins: Martí Carreras i Anna Carreras (Top Conserge-Costa Brava)
  • Infantils: Joel Munté (Performance Track Cycling) i Adriana Vargas (CC Palafrugell)
  • Totes les classificacions