Verges s'omple per l'inici de la Copa Catalana Màster 2024

02/03/2024
Carretera

Verges s'omple per l'inici de la Copa Catalana Màster 2024

La Copa Catalana Màster 2024 de carretera s'ha posat en marxa aquest dissabte 2 de març amb la disputa de la prova de Copa Catalana Màster by Gran Fondo Community que organitzava el Club Ciclista Palafrugell a Verges (Baix Empordà). Una cita molt esperada, que ha omplert les 200 places d'inscripcions per l'inici d'una temporada que té prevista setze proves puntuables.

El recorregut ha comptat en total amb 83,4 quilòmetres, amb dues voltes amb sortida i arribada des de la botiga Yari's Route de Verges i pas per Jafre, Colomés, Viladasens, Viladamat, Tor, la Tallada d'Empordà i retorn a Verges. El vencedor absolut de la prova ha estat Oriol Escolano (GR Bikes Grupo El Reloj), primer màster 30, per davant del vencedor màster 40 Carles Juncosa (Ciutat de Reus) i Antonio Manuel Mateos (Fernando Torres). La victòria en categoria màster 50 ha estat per a Anthony Doyle (L'Équipier Cycling Team) i en màster 60, per Ramon Lloses (Club Ciclista Ratpenat).

El calendari de Copa Catalana Màster continuarà tot just la setmana vinent, amb la VIII Cursa Ciclista Vila d'Esparreguera (Baix Llobregat) del pròxim diumenge 10 de març. La prova tindrà dues sortides diferenciades per a les categories màster 30/40 i màster 50/60 i tindrà les seves inscripcions obertes fins omplir el límit de 120 participants en cada sortida, o la mitjanit d'aquest dimarts.

Copa Catalana Màster by Gran Fondo Community:

  • Màster 30: Oriol Escolano (GR Bikes Grupo El Reloj)
  • Màster 40: Carles Juncosa (Ciutat de Reus)
  • Màster 50: Anthony Doyle (L'Équipier Cycling Team)
  • Màster 60: Ramon Lloses (Club Ciclista Ratpenat)
  • Per equips: Club Ciclista Ciutat de Reus
  • Classificacions completes.