Vilanova acull una nova edició de les Curses Isaac Gálvez-GP Pintures Versailles

15/09/2022
Carretera

Vilanova acull una nova edició de les Curses Isaac Gálvez-GP Pintures Versailles

Aquest pròxim diumenge 18 de setembre, Vilanova i La Geltrú (el Garraf) serà l'escenari de la XII edició de les curses Isaac Gálvez-Gran Premi Pintures Versailles, que enguany acollirà cites dels calendaris de les categories escolars, cadets i màsters, la novetat d'aquest 2022. La localització serà el Circuit de Cavigel, on es donaran diverses voltes segons les categories.

L’organització va a càrrec de la Unió Ciclista Vilanova que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana de Ciclisme. Les proves estan patrocinades per Versailles – Pintura i Decoració.

Per dotzena temporada, el club vilanoví, unes de les referències del panorma formatiu català, organitza una prova per a les categories escolars, en una cita que serà l'avantpenúltima puntuable pel calendari 2022 de la Copa Catalunya Infantil de carretera, amb diverses distàncies per totes les categories entre prebenjamins i infantils.

Per desè any, la cursa vilanova també tindrà prova puntuable per a la Copa Catalana Cadet masculina i la Copa Catalana de Fèmines Júnior i Cadet, que tornen a arrancar en la seva fase final de la temporada 2022 després de les vacances amb els lideratges d'Adrià Pericas (Purito-Tadesan-Nuria), la cadet Núria Hidalgo (Costa Brava Mediterranean Foods) i l'empat en categoria júnior entre Lucía García i Laia Bosch (Costa Brava Mediterranean Foods), la primera de les quals estarà a Austràlia per la disputa del Campionat del Món de carretera amb la selecció espanyola.

Per últim, enguany serà el primer cop que la Cursa Isaac Gálvez ofereixi prova de la Copa Catalana Màster 30 i 40 i Xallenge de Veterans Màster 50 i 60.